Články se štítkem: Úvodní článek

Konference COLORS OF FINANCE řešila ožehavá témata dnešní doby a rozšiřovala obzory!

Konference COLORS OF FINANCE se uskutečnila 12. 10. 2022 v Multifunkční aule Gong v ostravských Dolních Vítkovicích. Ohlasy účastníků, které nyní rezonují online prostorem, jen potvrzují jediné. I letos si akce obhájila pověst největší networkingové události na finančním trhu v ČR. COLORS OF FINANCE představilo 60 vystavovatelů a 45 řečníků, inspirativní industriální prostory zaplnilo 1 239 účastníků. Ti mnohdy přebíhali mezi přednáškami, panelovými diskusemi a prakticky zaměřenými workshopy, kterých bylo celkem 17.

/ 01. 11. 2022

číst dále

Štefan Tillinger: Bez digitalizace si dnes finančně-poradenský byznys nelze vůbec představit

V rámci České republiky je OK HOLDING na 2. místě, co se týče předepsaného pojistného plnění. Jaké jsou aktuální trendy v pojišťovnictví? Ve kterých segmentech se skupině nejvíce daří a které oblasti stagnují? Kam se posunul finančně-poradenský trh v průběhu let? Nejen o tom jsme si povídali se Štefanem Tillingerem.

rozhovory / / 05. 10. 2022

číst dále

Mirek Topolánek: Chování Ruska není příčinou, ale důsledkem

Hlavní motivační řečník letošní konference Mirek Topolánek nám poskytl obsáhlý rozhovor. Nebere si v něm servítky a jak sám slíbil, stejně tak tomu bude i na jeho přednášce v Ostravě. Řešili jsme finančně-poradenský trh v ČR, inflaci, energetickou krizi i prezidentskou volbu. Čtěte dále.

rozhovory / / 21. 09. 2022

číst dále

Filip Goszler: Posilujte své silné stránky a nesnažte se vylepšovat to, co vám přirozeně nejde

Konzultant silných stránek, školitel a pořadatel vzdělávacích akcí, které se zaměřují na technologie. Filip Goszler pomáhá lidem osvojovat si dovednosti budoucnosti a pomocí unikátní metody Gallup nacházet jejich přirozené talenty. V dnešním rozhovoru jsme si povídali o seberozvoji, financích i nacházení rovnováhy mezi osobním a pracovním životem.

rozhovory / / 14. 09. 2022

číst dále

Jiří Kratochvíl: Za sebe říkám, že není lepší síť než Linkedin

Specialista na sociální sítě, nadšenec do Linkedinu a majitel komunikační agentury DIGITAAL s vášní pro cestování. Jirka Kratochvíl povede na Colors Of Finance workshop Linkedin trénink pro finanční poradce. Povídali jsme si o sociálních sítích, osobním brandingu, firemní komunikaci i úspěšných kampaních na Linkedinu. Je už Facebook za zenitem? Nejen to se dozvíte v následujícím rozhovoru.

osobní rozvoj / rozhovory / / 06. 09. 2022

číst dále

Daniela Písařovicová: Investuji už několik let. Nyní jsem v ohromném mínusu, ale nepanikařím

Moderátorka Daniela Písařovicová je ikonou konference Colors of Finance. Máme radost, že se ujme moderování i letošního 5. ročníku. Při té příležitosti jsme ji vyzpovídali, jak to má s financemi ona sama. Věnuje se investicím, jak nahlíží na finanční gramotnost českého národa nebo co je pro ni při moderování největší výzva? Potěšila nás svými otevřenými odpověďmi.

rozhovory / / 08. 07. 2022

číst dále
starší články