Články se štítkem: Osobní rozvoj

Filip Goszler: Posilujte své silné stránky a nesnažte se vylepšovat to, co vám přirozeně nejde

Konzultant silných stránek, školitel a pořadatel vzdělávacích akcí, které se zaměřují na technologie. Filip Goszler pomáhá lidem osvojovat si dovednosti budoucnosti a pomocí unikátní metody Gallup nacházet jejich přirozené talenty. V dnešním rozhovoru jsme si povídali o seberozvoji, financích i nacházení rovnováhy mezi osobním a pracovním životem.

rozhovory / / 14. 09. 2022

číst dále

Vladimíra Hagenová: Správná rétorika může zvýšit úspěšnost prodeje

Zkušená lektorka rétoriky Vladimíra Hagenová učí a konzultuje rétoriku nejen pro firemní komunikaci. Na Colors Of Finance povede workshop Rétorická klouzačka. Jak může kultivovaný mluvený projev pomoci při vyjednávání, zvýšit úspěšnost prodeje a pozvednout sebevědomí? A co je naopak největším „zabijákem“ úspěšného obchodního jednání? Nejen o tom jsme si povídali v následujícím rozhovoru.

osobní rozvoj / rozhovory / / 30. 08. 2022

číst dále
musil

Michal Musil: Život je vyjednávání

V životě nedostaneme to, co si zasloužíme, ale co si vyjednáme. Nemusíte se ve vyjednávání vyžívat, ale je dobré znát základní techniky a nemít strach.

osobní rozvoj / rozhovory / / 13. 04. 2021

číst dále
banner trust

Zbyněk Prim: Od počátku nás baví předávat naše zkušenosti a dovednosti do poradenské komunity.

Společnost Trusts & Wealth Protection Training byla založena za účelem poskytování profesionálních vzdělávacích kurzů pro finanční a ekonomické obory. Mezi klienty patří finančně poradenské společnosti, banky, pojišťovny i menší poradenské firmy/jednotlivci. „Pro každou skupinu má společnost připraveny unikátní vzdělávací programy, které zvýší produktivitu a efektivitu obchodních týmů prostřednictvím kvalitních a ucelených informací, sjednotí firemní standardy a nastaví vysoké etické hodnoty,“ říká v rozhovoru Zbyněk Prim, jeden ze zakladatelů společnosti.

osobní rozvoj / rozhovory / / 12. 04. 2021

číst dále
banner holver dny

Dubnové holver dny jsou otevřeny také externím poradcům

Získejte v krátkém čase co největší přehled o produktech na poli pojištění a úvěrů. Dubnový holver den s pojištěním a holver den s úvěry se otevírají externím poradcům. Registrace na webináře je spuštěna.

osobní rozvoj / / 09. 04. 2021

číst dále
dezinfekce rukou

Dezinfekce v kancelářích se stane běžnou praxí

Úvodní panika polevila, pozdravy a la “Buď dobrý” z Demolition man jsou za námi. Zaměstnanci se vrací do kanceláří, zaměstnavatelé povinně testují. Jak podpořit bezpečné pracovní prostředí? S dezinfekčním řádem, výběrem vhodných prostředků nebo s účinnou dezinfekční mlhou se můžete obrátit třeba na Jana Zatloukala z Deziservisu.

osobní rozvoj / / 09. 04. 2021

číst dále
starší články