poradentství

Money Advocate: Nabízíme odborná řešení při podvodném jednání

Cílem Money Advocate z.s. je poskytovat odbornou pomoc při řešení nekvalitní správy svěřených fi nančních prostředků třetí stranou.

--- moneyadvocate.cz

Jsme tým finančních odborníků a právníků s dlouholetou zkušeností ze světa financí. Sami jsme si prošli několika případy nekalého jednání, při kterém skuteční viníci dávají ruce pryč, zatímco vinu svalují na finanční poradce, kteří ve snaze prodat na papíře dokonalý produkt nevědomě poškozují klienta a ohrožují jeho investice. Poradíme vám, jak řešit finanční podvody, a pomůžeme vám, pokud jste byli nekompetentním chováním investičních společností poškozeni.

 

Finanční a právní služby

 

Jsme prostředníkem mezi klienty, finančními poradci a právníky. Zprostředkováváme potřebné informace, připravujeme podklady a řešení například při společném postupu při vymáhání pohledávek a přihlášení v rámci insolvenčního řízení. Usilujeme o zrychlení přípravy informací od klientů právníkům, poskytujeme pravidelné a srozumitelné informace o vývoji situace včetně informací, které právníci ze zákona s klienty řešit nesmí – my, jako nezisková společnost, tyto informace předat můžeme. Díky spojení poškozených klientů také výrazně šetříme náklady. V současné době pomáháme poškozeným klientům v kauzách Arca Investments či investiční skupiny C2H.

 

 

spolecna fotka

Štítky

Investice Legislativa Čtyřka

Přečtěte si také

Nakupujte a prodávejte kryptoměny na ANYCOIN.CZ

finance / / 09. 09. 2022

Petr Bartoň: Reality jsou sázkou na jistotu i v době vysoké inflace

finance / rozhovory / / 30. 08. 2022