V Brně brzy vyroste nová městská čtvrť Pod Hády

Investujte do moderní čtvrti, která myslí na budoucnost obyvatel, přírody i města.
V údolí Pod Hády začne na jaře příštího roku vyrůstat nová brněnská čtvrť, která přinese přes 700 kvalitně postavených bytů. V pestrých dispozičních řešeních, aby si vybrali jednotlivci i rodiny. Čtvrt bude zahrnovat náměstíčko, bytové domy, obchody, sportoviště, dětská hřiště, dostatek zeleně včetně zelených střech nebo bydlení pro seniory. Ve druhé etapě projekt počítá s výstavbou školky, která významně uleví i stávajícím obyvatelům v přilehlém okolí. Splňte si sen o kvalitním bydlení a buďte přírodě na dosah.

--- redakce Trikaya

Tam, kde si podává ruku město s přírodou

Do přírody i do města jedním krokem. Brněnské údolí Pod Hády se rozléhá mezi odstavným vlakovým nádražím a lesíkem Borky. Údolí zdobí rodinné domky z počátku 19. století a Růženin lom. Tuto rozmanitou krajinu brzy doplní útulné bydlení pro stovky rodin. Lokalita Pod Hády je atraktivní nejen pro svou polohu, ale také pro malebnou členitost. Budoucím obyvatelům se tak mimo jiné nabídne krásný výhled na historickou část města.

 

Ambasadoři projektu: kvalita, architektura, příroda

Na projektu společnosti Trikaya se od jeho počátku podílí krajinní architekti z ateliéru Flera. Ačkoli se chystá nová zástavba, údolí bude ještě zelenější, než jak ho známe doposud. Domy dostanou zelené střechy, fotovoltaiku a také ptačí budky pro rorýse, kteří se v této oblasti hojně vyskytují. Při výstavbě bude využíván recyklovaný beton z původní továrny Ergon, která byla pro účely nové výstavby zbourána. Příjemnému mikroklimatu čtvrti Pod Hády dále pomůže modro-zelená infrastruktura a v místě bude dostatek elektronabíječek pro elektromobily. Každý byt bude vybaven vlastní předzahrádkou, terasou nebo balkonem.

 

Kvalitní bydlení zasazené v přírodě. V celém projektu je kladen velký důraz na použité materiály, udržitelnost a budoucnost. Důležitou úlohu plní společné prostory a veřejná prostranství plných zeleně, dětských hřišť, sportovišť, obchodů i míst pro odpočinek. Pokud vám nastavená cesta není lhostejná, údolí Pod Hády pro vás bude ideálním místem pro spokojený život i skvělou investicí do budoucnosti.

 

Čtvrť Pod Hády, to je váš nový domov v těsném sousedství přírody. Objevte nové zelené místo klidu a pohody, kde budete mít město i les jako na dlani.

 

Nemovitostní fond Trikaya zahájil investice

Nemovitostní fond Trikaya již zahájil prvotní investice do projektu Čtvrť Pod Hády, které mají za cíl zajistit investorům atraktivní výnosy s přijatelnou bezpečností jejich vkladů při současném inflačním klimatu.

 

Co se Vám vybaví, když se řekne „Colors of Finance“?

Svět financí ve všech jeho barvách. Možnost setkání se s opravdovými odborníky různých finančních sektorů. Bohatá inspirace a motivace pro další práci.

 

Proč by si návštěvníci neměli nechat uniknout konferenci Colors of Finance?

Jde o unikátní místo, ve kterém se seznámíte se spoustou zajímavých lidí, kteří svým významem přispějí i vašemu rozhledu. Získáte mnoho cenných rad, objevíte fintech novinky a celkově si užijete příjemnou atmosféru v krásných prostorách Vítkovických železáren.

Štítky

Čtyřka Colors of Finance 2022

Přečtěte si také

Retail parky a FKI: Od vyšší inflace k vyššímu zhodnocení

finance / / 09. 09. 2022

Money Advocate: Pomáháme klientům odhalit nekalé praktiky pochybných firem

finance / / 02. 09. 2022