100nej

Talkey se zařadila mezi nejlepší firmy v České republice

Společnost Talkey získala ocenění potvrzující, že na poli informační a komunikační technologie patří mezi nejlepší společnosti v České republice. Ocenění získala v soutěži Českých 100 Nejlepších.

--- redakce CoF

Ocenění uděluje společnost Comenius v rámci anketní soutěže Českých 100 Nejlepších již od roku 1996.

“Ocenění vnímáme jako potvrzení toho, že náš směr rozvoje postavený na bezpečnosti je správná cesta. Bezpečnost v globálním prostředí je stále větší téma a náš produkt dokáže ochránit emailové účty a soubory uživatele,“ uvedl Martin Lukš, ředitel Talkey. 

 

Talkey, člen skupiny ette, je softwarová společnost s dlouholetou tradicí na českém trhu informačních a komunikačních technologií. Zaměřuje se na řešení pro bezpečnou komunikaci, ochranu informací a osobních údajů. Spolupracuje s bezpečnostními složkami, státními i soukromými subjekty. Stojí za vývojem unikátní šifrovací aplikace, která zprostředkuje výměnu šifrovacích klíčů pro 150 tisíc šifrovaných e-mailů denně. Aplikace chrání uživatele před únikem dat, zneužitím obsahu komunikace a dalšími bezpečnostními riziky, která přináší trend digitalizace.

Štítky

digitalizace

Přečtěte si také

Aktualizace Talkey. Multilicenční model, jednodušší práce s klíči a bezpečnější šifry

digitalizace / / 08. 10. 2022