Podnikatele je možné pojistit i online. Rychle a jednoduše.

Direct jako jediný na trhu nabízí možnost sjednání pojištění pro podnikatele online. Nejen v době karantény se to ukázalo jako obrovská výhoda.

--- Direct pojišťovna

Zvlášť u podnikatelů platí známá věta, že čas jsou peníze. Proto jim Direct pojišťovna, jako jediná na trhu, nabízí jednoduché pojištění, které je možné snadno sjednat online. A to dokonce i pro větší rizika.

Díky tomuto přístupu jsme letos v pojištění podnikání meziročně vzrostli o 400 procent. Tomuto úspěchu pomohlo také to, že jsme nabídli rychlé a jednoduché online sjednání pojištění pro realitky a realitní makléře, kteří si tak mohli novou povinnost splnit za 3 minuty a hned po sjednání jsme jim posílali potřebný certifikát. Také v době karantény se ukázal online způsob sjednání ideální, říká David Kubát z Directu.

Stačí zaplatit a podnikatel je pojištěný

Kromě jednoduchého sjednání online je velkou výhodou i to, že není potřeba nic podepisovat. Stejně jako u dalších produktů i u pojištění podnikání smlouva vzniká zaplacením.

„Postupně tak učíme naše obchodní partnery produkt sjednávat a využívat jeho jednoduchost. Důležité je zbavit je strachu, že něco pojistí špatně. Online sjednavač jsme proto navrhovali co nejvíc intuitivní, že to zvládne skutečně každý,“ dodává Kubát

Nové pojištění bytových domů

Ve stejném duchu jako další produkty teď Direct připravuje pojištění bytových domů, které se bude od konkurence opět lišit svou jednoduchostí. Pojištění bude možné sjednat od letošního podzimu.

„Nabídneme například široký rozsah asistence v základu, pojistíme i doplňkové stavby a venkovní vybavení. Nemáme také žádné zabezpečovací tabulky, jediná podmínka u krádeže je překonání překážky a protokol od policie,“ popisuje nový produkt Kubát.

Stejně tak klienti ve smlouvě nenajdou háčky v podobě určování výšky plotu nebo to, v jaké výšce musejí mít věci ve sklepě. „Klienti ocení také to, že spoluúčast je možné zvolit už od 500 kč nebo že při poškození skel zaplatíme i polepy na nich,“ dodává Kubát.

Štítky

Pojištění digitalizace

Přečtěte si také

Petr Bartoň: Reality jsou sázkou na jistotu i v době vysoké inflace

finance / rozhovory / / 30. 08. 2022

Petr Krajcigr: Vyhrávám díky perfektním vztahům s klienty. V krizi je důležitý klid a selský rozum

finance / rozhovory / / 25. 08. 2022