Pillow pojišťovna a Zlatá koruna 2020

Obrovský úspěch a potvrzení výjimečného přístupu ke klientům. I tak lze číst skutečnost, že v 18. ročníku soutěže Zlatá koruna získala Pillow pojišťovna 1. místo s unikátním pojištěním vozidel s cenou dle ujetých kilometrů. Pojištění zahrnuje povinné ručení, havarijní pojištění a doplňková pojištění, vše dle výběru klienta bez žádných povinných balíčků.

Ocenění v kategorii Cena za společenskou odpovědnost získaly letos produkty a projekty které pomáhají proti dopadům koronaviru. Vítěze vybrali lidé v průzkumu společnosti agentury Behavio. Hlavním důvodem vítězství byla férová vlastnost pojištění – pokud majitel nebo provozovatel s vozidlem nejezdí tolik, kolik očekával (například kvůli pandemii), Pillow za neprojeté kilometry vrátí svým klientům peníze.

 

Rozhodla veřejnost v nezávislém průzkumu

O výsledcích v kategorii Cena za společenskou odpovědnost rozhoduje veřejnost prostřednictvím průzkumu obyvatel. V letošním roce se Zlatá koruna spojila se společností Behavio, výzkumnou agenturou zaměřenou na podvědomé myšlení.

„V posledních měsících hledalo hodně firem způsob, jak reagovat na koronavirovou krizi a ve svém oboru zákazníkům nějak usnadnit život. V poměrně krátkém čase se sešla spousta nejrůznějších nápadů. Které z nich ocenili lidi nejvíc? Bodoval u nich férový postoj ke klientům v podobě vrácení peněz za službu, kterou v době karantény nečerpají. Podpora seniorů, které nákaza ohrožuje nejvíce. Nebo šití roušek a organizace další pomoci. Všechny tři projekty spojuje solidarita a ochota obětovat svůj čas pro druhé. Neboli společenská odpovědnost par excellence,“ komentuje výsledky Vojtěch Prokeš, ředitel výzkumu a spoluzakladatel výzkumné agentury Behavio.

 

„Jsme rádi, že Pillow pojištění pomáhá lidem i v době, kdy kvůli karanténě, ztrátě práce nebo nemoci nepoužívají své vozidlo tak, jak plánovali. Pokud vozidlo jezdí méně a klesá tak možnost nehody, je naší povinností zohlednit tuto skutečnost a vrátit klientům část zaplaceného pojistného zpět do rodinného rozpočtu,“ dodal k vítěznému projektu spoluzakladatel pojišťovny Pillow Martin Podávka.

Pillow byla také jedinou pojišťovnou, která uspěla na medailových pozicích, mezi dalšími oceněnými byla investiční společnost a banka.

 

  • Zlatá koruna: Pillow pojišťovna (Vrácení peněz za neprojeté kilometry)
  • Stříbrná koruna: Generali Investment CEE (Fond pro podporu seniorů)
  • Bronzová koruna: MONETA Money Bank (Balíček pomoci)

 

zdroj: odkaz na celý článek

Štítky

Připíchnutý článek

Přečtěte si také

Petr Bartoň: Reality jsou sázkou na jistotu i v době vysoké inflace

finance / rozhovory / / 30. 08. 2022

Money Advocate: Pomáháme klientům odhalit nekalé praktiky pochybných firem

finance / / 02. 09. 2022