auto

Pillow prolomila další rekord, její obliba raketově roste

I v prvním pololetí se Pillow stala nejrychleji rostoucí pojišťovnou v pojištění vozidel s růstem 93 %. Své prvenství potvrdila již potřetí v řadě, zvítězila i v obou pololetích roku 2020. Další osobní rekord oslavila i 1. září, kdy ve 14:36 systém ukázal 50 000 pojištěných vozidel.

100 % sázka na srozumitelnost a digitální přístup

Jak je možné, že pojišťovna, kterou ještě před 18 měsíci nikdo neznal, dnes nabízí svým klientům 46 pojišťovacích zprostředkovatelů z TOP 50? Příčiny úspěchu je třeba hledat v nekompromisní důrazu na chytrou jednoduchost. Princip SMART SIMPLE pojišťovna uplatňuje naprosto všude. Jako první představila pojistné podmínky pojištění vozidel na 7 stran a pojistnou smlouvu na jedinou stránku. Slovy jednoho z poradců „první pojistné podmínky, které jsem nejen přečetl od začátku do konce, ale i 100 % pochopil a sám se přesvědčil, že v nich není ani jedna klička, ani jeden skrytý háček“.

 

Sjednání pojištění je plně digitální, výhradně akceptace zaplacením a všechny dokumenty jsou zasílány na e-mail klienta. Poradci i klienti mají k dispozici ultra-intuitivní webový portál, klienti navíc vše důležité mohou mít ve svém mobilu díky nativní mobilní aplikaci Pillow.

 

Pojištění s největším počtem vychytávek a výhod

Ne náhodou Pillow pojištění vozidel získalo hlavní cenu v soutěži Hospodářských novin Pojišťovací Inovátor. Každý profesionál potvrdí, že na trhu není jiné pojištění, které by nabízelo všechny výhody v jednom produktu

 

  • Svobodná skládačka havarijního pojištění
  • Bez spoluúčasti (střet se zvířetem, krádež vozu, živel)
  • Bez rizika podpojištění pro osobní vozidla
  • Bezlimitní pojištění všech skel vozidla
  • Všechny varianty asistence bez finančního limitu

Každý poradce dobře ví, že kvalita je nutností, ale cena je až na prvním místě. A zde se ukazuje správně zvolená strategie pojišťovny. Pillow se cenově soustředí na běžně používaná vozidla, zejména ta, která ročně najezdí do 12 tisíc kilometrů. Takových dle výpočtů odborníku jen mezi osobními vozy jsou 2 milióny. A každý majitel těchto vozů dnes platí zbytečně mnoho za povinné ručení nebo i havarijní pojištění.  Výše úspory na platbách pojistného díky Pillow pojištění je až 30 %.

 

To nikdo nečekal: pojištění osob

Před několika měsíci Pillow v dobrém „šokovala“ pojistný trh podruhé. Místo očekávaného pojištění majetku představila jako svůj druhý produkt plně digitální pojištění osob. Neskutečně krátké pojistné podmínky se vešly na 14 stran včetně oceňovacích tabulek! Na žádné nesmyslné výluky či absurdní omezení žádné místo nezbylo. Pojištění přitom nabízí kompletní rozsah rizik, od smrti následkem nemoci i úrazu, přes invaliditu, pracovní neschopnost, trvalé následky (úrazu i nemoci) nebo třeba hospitalizaci.

 

I ve svém druhém produktu pojišťovna ukázala, že nemá respekt k tradicím, které jsou pro klienty a poradce omezující a nevyhovují jim. Jeden příklad za všechny: žádná část pojištění není povinná, pojištění smrti následkem úrazu/nemoci může ale i nemusí být ve smlouvě. Klient tak nikdy neplatí za žádnou věc zbytečně navíc. Nebo jiný příklad – zcela revoluční přístup k neoblíbeným intervencím: prostě žádné nejsou. Pojišťovna díky automatickému ocenění zdravotního stavu zašle již finální návrh smlouvy obsahující případné přirážky nebo výluky. A klient buď zaplatí a tím smlouvu akceptuje nebo nezaplatí a nevznikne mu žádný závazek. Ještě nikdy nebylo pojištění osob tak snadné a přátelské vůči poradcům i klientům.

 

Jednu drobnost oceňuje prakticky každý poradce: čekací doba na nemoc (2 měsíce) začíná běžet už od okamžiku vyplnění zdravotního dotazníku. Pokud je tak například počátek odložen za 2 měsíce, pak pojištěný klient vstupuje do pojištění bez čekací doby. Poradci tak mohou konečně říct sbohem všem krkolomným převodům čekacích dob, jejichž podmínky mají vždy určitá omezení nebo háčky.

 

I v pojištění osob si Pillow našla segment klientů, kterým chce umožnit výrazně ušetřit za pojištění oproti standardní nabídce na trhu. Jedná se o zdravé klienty, nekuřáky bez nadváhy. Oproti běžné nabídce se úspora pohybuje okolo 25 %. Vzhledem k dlouhodobosti trvání smluv se za celou dobu trvání jedná o desítky tisíc korun.

 

Křest knihy spoluzakladatele Pillow

Pillow si pro všechny účastníky říjnové konference Colors of Finance připravila malé překvapení: křest knihy „30 tipů: pojištění vozidel“. Pokud budete mít cestu kolem, stavte se na polštářovém stánku a zeptejte se přímo člena představenstva a spoluzakladatele Pillow pojišťovny na vše ohledně revolučních produktů a polštářových výhod. A pokud nechcete čekat, můžete ještě před konferencí navštívit web www.proporadce.cz, kde najdete video-představení všech produktů Pillow.

 

 

 

 

Štítky

Přečtěte si také

Petr Bartoň: Reality jsou sázkou na jistotu i v době vysoké inflace

finance / rozhovory / / 30. 08. 2022

MetLife za 30 let působení na českém trhu vyplatila svým klientům přes 4,5 miliardy korun

finance / / 23. 09. 2022